AEG AEG5005 Bedienungsanleitung Seite 15

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 26
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 14
15
Weight
Type of food Shelf Temp. Cooking Notes
(gr.) Level(*) °C Time
Cakes
Whipped up kneading
2 180 45 ~ 60
Leavened kneading
2 180 20 ~ 35
Shortbread dough
2 180 20 ~ 30
Butter-milk cheese cake
1 175 60 ~ 80
Apple cake 1 180 40 ~ 60
Strudel 2 175 60 ~ 80
Jam-tart 2 180 45 ~ 60
Small cakes 2 180 15 ~ 25
Biscuits 2 180 10 ~ 20
Meringues 2 100 90 ~ 120
Bread and Pizza
1000 White bread 1 200 45 ~ 60 1 piece
500 Rye bread 2 200 30 ~ 45 In bread pan
500 Bread rolls 2 200 20 ~ 35 8 rolls
250 Pizza 1 220 20 ~ 35 In baking pan
Flans
Pasta flan 2 200 40 ~ 50
Vegetable flan 2 200 45 ~ 60
Quiches 2 200 35 ~ 45
Lasagne 2 200 45 ~ 60
Meat
1000 Beef 2 200 50 ~ 70 On grid
1200 Pork 2 200 100 ~ 130 On grid
1000 Veal 2 200 90 ~ 120 On grid
1500
English roast beef
2 220 50 ~ 70 On grid
1200 Lamb 2 200 110 ~ 130 Leg
1000 Chicken 2 200 60 ~ 80 Whole
4000 Turkey 2 200 210 ~ 240 Whole
1500 Duck 2 175 120 ~ 150 Whole
3000 Goose 2 175 150 ~ 200 Whole
1200 Hare 2 200 60 ~ 80 Cut in pieces
Fish
1000 Whole 2 200 40 ~ 60 2 fishes
800 Fillets 2 200 30 ~ 40 4 fillets
Cooking Chart - Traditional Oven
(*) Shelf levels are counted from the bottom
Seitenansicht 14
1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 25 26

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare