47056VS EN User manual 2DE Benutzerinformation 31
7.2 Activating anddeactivating the appliance1.Turn the knob for the oven functionsto an oven function.2.Turn the knob for the temperatureto a temperat
8. OVEN - CLOCK FUNCTIONS8.1 Electronic programmerhr min1 2 13451Function indicators2Time display3Button +4Selection button5Button -Clock function App
9. OVEN - USING THE ACCESSORIESWARNING!Refer to "Safety information"chapter.9.1 Installing the oven accessoriesThe deep pan and the oven she
The high rim around the ovenshelf is a special device to pre-vent the cookware from slipping.9.3 Inserting the oven shelf and the roasting pan togethe
10.2 Tips on bakingBaking results Possible cause RemedyThe cake is not brownedenough underneath.Wrong shelf position. Place the cake lower.The cake si
Type of baking Shelf position Temperature °C Time in min.Flan base -sponge mixture2 150 - 170 20 - 25Apple pie (2tinsØ20cm, diagonal-ly off set)2 - 3
Bakes and gratins tableDish Shelf position Temperature °C Time in min.Baguettes toppedwith meltedcheese1160 - 170 1)15 - 30Stuffed vegeta-bles1 160 -
10.4 Conventional Baking on one level Baking in tinsType of baking Shelf position Temperature °C Time in min.Ring cake or brio-che2 160 - 180 50 - 70M
Type of baking Shelf position Temperature °C Time in min.Fruit flans (madewith yeast dough/sponge mixture)2)3 170 35 - 55Fruit flans madewith short pa
Bakes and gratins tableDish Shelf positions Temperature °C Time in min.Pasta bake 1 180 - 200 45 - 60Lasagne 1 180 - 200 35 - 50Vegetables augratin118
CONTENTS1. SAFETY INSTRUCTIONS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32. PRODUC
10.6 RoastingRoasting dishes• Use heat-resistant ovenware to roast(please read the instructions of themanufacturer).• Large roasting joints can be roa
LambType of meat QuantityShelf posi-tionTemperature°CTime in min.Leg of lamb,roast lamb1- 1.5 kg 1 210 - 220 90 - 120Saddle oflamb1- 1.5 kg 1 210 - 22
10.8 Roasting with Turbo Grilling BeefType of meat QuantityShelf posi-tionTemperature°CTime min.Roast beef orfillet: rareper cm. ofthickness1190 - 200
PoultryType of meat Quantity Shelf posi-tionTemperature°CTime min.Poultry por-tions200-250 geach1 200 - 220 30 - 50Half chicken 400-500 geach1 190 - 2
VegetablesFood to bedriedShelf positionTemperature°CTime in hours(Guideline)1 level 2 levelsBeans 3 2/4 60 - 70 6 - 8Peppers 3 2/4 60 - 70 5 - 6Vegeta
11. OVEN - CARE AND CLEANINGWARNING!Refer to "Safety information"chapter.• Clean the front of the appliance with asoft cloth with warm water
11.2 Oven lampWARNING!Be careful when you change theoven lamp. There is a risk of elec-trical shock.Before you change the oven lamp:• Deactivate the o
Removing and cleaning the door glassesB1.Hold the door trim (B) on the topedge of the door at the two sidesand push inwards to release the clipseal.2.
12. WHAT TO DO IF…WARNING!Refer to "Safety information"chapter.Problem Possible cause RemedyThe hob does not oper-ateThe heat setting is not
DimensionsDepth 600 mmOven capacity 74 lVoltage 230 VFrequency 50 Hz13.1 Location of the applianceYou can install your freestanding appli-ance with ca
1. SAFETY INSTRUCTIONSBefore the installation and use, read thismanual carefully:• For your own safety and the safety ofyour property• For the protec
This appliance is supplied without amain plug or a main cable.Applicable cable types: H07 RN-F, H05RN-F, H05 RRF, H05 VV-F, H05 V2V2-F(T90), H05 BB-F.
INHALT1. SICHERHEITSHINWEISE . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 322. GERÄTEBES
1. SICHERHEITSHINWEISELesen Sie vor der Montage und Anwen-dung sorgfältig dieses Handbuch:• im Interesse Ihrer eigenen Sicherheitund der Ihres Eigent
dienst, um Geräteschäden und Verlet-zungen zu vermeiden.• Das Gerät muss geerdet sein.• Stellen Sie sicher, dass die elektri-schen Daten auf dem Typen
Gerät stellen. Es besteht Explosions-und Brandgefahr!• Schalten Sie die Kochzonen nach je-dem Gebrauch aus.• Benutzen Sie die Kochzonen nicht mitleere
geräte geeignet sind! Sie könnennicht zur vollständigen oder teilweisenBeleuchtung von Zimmern in Privatge-bäuden verwendet werden.• Falls das Leuchtm
2.2 Kochfeldanordnung170 mm265 mm145 mm145 mm140/210 mm1 2 34561Kochzone 1200 W2Dampfauslass3Kochzone 1500/2400 W4Kochzone 1200 W5Restwärmeanzeige6Koc
Drücken Sie zum Ändern derUhrzeit mehrmals die Taste ,bis die Uhranzeige zu blinken be-ginnt. Die Funktionen „Dauer“ und „Ende“ dürfen nichtgleichz
5. KOCHFELD - PRAKTISCHE TIPPS UND HINWEISEWARNUNG!Siehe Kapitel „Sicherheitshinwei-se“.5.1 Kochgeschirr• Der Boden des Kochgeschirrssollte so dick un
KochstufeVerwendung: Zeit Tipps7-8 Bei starker Hitze anbraten: Rös-ti, Lendenstücke, Steaks5-15minNach der Hälfte der Zeitwenden9 Aufkochen großer Men
holder), earth leakage trips and con-tactors.• The electrical installation must have anisolation device which lets you discon-nect the appliance from
7.3 BackofenfunktionenBackofenfunktion AnwendungStellung„Aus“Das Gerät ist ausgeschaltet.Heißluft mitRingheizkör-perZum Braten und/oder Backen von Spe
8. BACKOFEN - UHRFUNKTIONEN8.1 Elektronischer Programmspeicherhr min1 2 13451Funktionsanzeigen2Zeitanzeige3Taste +4Auswahltaste5Taste -Uhrfunktion Anw
5.Drehen Sie den Backofen-Einstell-knopf und den Temperaturwahl-knopf in die Position „Aus“.8.3 Ausschalten derUhrfunktionen1.Drücken Sie die Auswahlt
9.2 Teleskopauszüge - Einsetzen des BackofenzubehörsSetzen Sie das Backblech oder die Brat-und Fettpfanne auf die Teleskopauszü-ge.Durch den umlaufend
Gerät. Passen Sie Ihre normalen Ein-stellungen (Temperatur, Garzeiten)und die Einsatzebenen an die Werte inden Tabellen an.• Bei längeren Backzeiten k
Backergebnis Mögliche Ursache AbhilfeDer Kuchen ist unregel-mäßig gebräunt.Die Mischung ist un-gleich verteilt.Verteilen Sie die Mi-schung gleichmäßig
PlätzchenBackware Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Mürbeteigplätz-chen3 150 - 160 10 - 20Short bread /Pastry Stripes3 140 20 - 35Rührteigplä
BackwareEinschubebeneTemperatur in °C Zeit in Min.2 EbenenMürbeteigge-bäck/Teigstreifen2/4 140 25 - 45Rührteigplätzchen 2/4 160 - 170 25 - 40Eiweißgeb
Backware Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Christstollen 2160 - 180 1)50 - 70Brot (Roggen-brot):1.Erster Teil desBackvor-gangs.2.Zweiter Teil
Backware Einschubebenen Temperatur in °C Zeit in Min.Eiweißgebäck,Baiser3 80 - 100 120 - 150Makronen 3 120 - 130 30 - 60Hefekleingebäck 3 170 - 190 20
– do not keep moist dishes and foodin the appliance after you finish thecooking.• Do not apply pressure on the opendoor.• Do not put flammable materia
Backware Einschubebene Temperatur in °C Zeit (Min.)UngesäuertesBrot2 - 3230 - 250 2)10 - 20Blätterteigquiche2 - 3160 - 180 2)45 - 55Flammkuchen2 - 323
Fleischart MengeEinschubebe-neTemperaturin °CZeit in Min.Kotelett,Schälrippchen1-1,5 kg 1 180 - 190 60 - 90Hackbraten 750 g - 1 kg 1 170 - 190 50 - 60
Fleischart MengeEinschubebe-neTemperaturin °CZeit in Min.Truthahn/Pute 2,5-3,5 kg 1 200 - 210 120 - 180Truthahn/Pute 4-6 kg 1 180 - 200 180 - 240Fisch
LammfleischFleischart Menge Einschubebe-neTemperaturin °CZeit (Min.)Lammkeule,Lammbraten1-1,5 kg 1 150 - 170 100 - 120Lammrücken 1-1,5 kg 1 160 - 180
GrillgutEinschub-ebeneTemperatur in °CGrillzeit in MinutenErste Seite Zweite SeiteÜberbackenerToast4 max 6 - 8 -1) Backofen vorheizen10.10 Dörren Deck
SpeiseAuftauzeit inMin.Zusätzliche Auf-tauzeit in Min.BemerkungFleisch, 500 g 90 - 120 20 - 30Nach der Hälfte derZeit wendenForelle, 150 g 25 - 35 10
Abnehmen der Einhängegitter1.Ziehen Sie das Einhängegitter vornevon der Seitenwand weg.212.Ziehen Sie das Einhängegitter hin-ten von der Seitenwand we
WARNUNG!Zur Reinigung der Glastür müs-sen die Glasscheiben vorher ab-gekühlt sein. Es besteht die Ge-fahr, dass die Glasscheiben bre-chen.WARNUNG!Wenn
2.Ziehen Sie die Türabdeckung nachvorn, um sie abzunehmen.3.Fassen Sie die Türgläser nacheinan-der am oberen Rand an. Ziehen Siesie nach oben aus der
Problem Mögliche Ursache AbhilfeDer Backofen heizt nichtaufDer Ofen ist nicht einge-schaltetSchalten Sie den Back-ofen ein.Der Backofen heizt nichtauf
2. PRODUCT DESCRIPTION2.1 General overview5432167891 3 4521Knob for the oven functions2Electronic programmer3Knob for the temperature4Temperature indi
AbmessungenBackofenkapazi-tät74 LiterSpannung 230 VFrequenz 50 Hz13.1 Standort des GerätsSie können Ihr freistehendes Gerät ne-ben oder zwischen Küche
13.4 ElektroinstallationDer Hersteller haftet nicht fürSchäden, die aufgrund der Nicht-beachtung der Sicherheitsvor-kehrungen des Kapitels „Sicher-hei
62www.aeg.com
DEUTSCH 63
www.aeg.com/shop892950598-A-202012
3. BEFORE FIRST USEWARNING!Refer to "Safety information"chapter.3.1 Initial Cleaning• Remove all accessories and removableshelf supports (if
5-10 minutes before the cookingis completed.4.2 Using the double zoneCAUTION!To activate the double zone, turnthe knob clockwise. Do not turnit throug
Heatset-tingUse to: Time Hints3-4 Steam vegetables, fish, meat 20-45minAdd some tablespoons ofliquid4-5 Steam potatoes 20-60minUse max. ¼ l water for
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