AEG 30006VL-WN Bedienungsanleitung

Stöbern Sie online oder laden Sie Bedienungsanleitung nach Kochfelder AEG 30006VL-WN herunter. Aeg 30006VL-WN User Manual Benutzerhandbuch

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 60
  • Inhaltsverzeichnis
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 0
30006VL EN User manual 2
DE Benutzerinformation 29
Seitenansicht 0
1 2 3 4 5 6 ... 59 60

Inhaltsverzeichnis

Seite 1 - DE Benutzerinformation 29

30006VL EN User manual 2DE Benutzerinformation 29

Seite 2 - CUSTOMER CARE AND SERVICE

damage to the appliance. Use aspecial scraper for the glass. Putthe scraper on the glass surface atan acute angle and move theblade across the surface

Seite 3 - 1.2 General Safety

Oven function ApplicationFast GrillingTo grill flat food items in large quantities. Tomake toast. The full grill element operates.Turbo GrillingTo coo

Seite 4 - SAFETY INSTRUCTIONS

How to use the Baking Tables• We recommend to use the lower tem-perature the first time.• If you cannot find the settings for aspecial recipe, look fo

Seite 5 - Electrical connection

Baking on one oven levelBaking in tinsType of baking Shelf position Temperature °C Time in min.Ring cake or brio-che2 150 - 160 50 - 70Madeira cake/fr

Seite 6 - 2.4 Internal light

Type of baking Shelf position Temperature °C Time in min.Macaroons 3 100 - 120 30 - 50Biscuits madewith yeast dough3 150 - 160 20 - 40Puff pastries 31

Seite 7 - 3. PRODUCT DESCRIPTION

Type of bakingShelf positionTemperature °C Time in min.2 levelsMacaroons 2/4100 - 1201)40 - 80Biscuits madewith yeast dough2/4160 - 1701)30 - 60Puff p

Seite 8 - 5. HOB - DAILY USE

Type of baking Shelf position Temperature °C Time in min.Cream puffs/eclairs3190 - 210 1)20 - 35Swiss roll 3180 - 200 1)10 - 20Cake with crum-ble topp

Seite 9 - 7. HOB - CARE AND CLEANING

Type of baking Shelf positions Temperature °C Time in min.Rolls 3190 - 2101)10 - 55Small cakes (20pertray)3 - 4170 1)20 - 301) Pre-heat the ovenBakes

Seite 10 - 8. OVEN - DAILY USE

PorkType of meat QuantityShelf posi-tionTemperature°CTime in min.Shoulder,neck, hamjoint1-1.5 kg 1 210 - 220 90 - 120Chop, sparerib1-1.5 kg 1 180 - 19

Seite 11 - 9.1 Baking

PoultryType of meat QuantityShelf posi-tionTemperature°CTime in min.Poultry por-tions200-250geach1 220 - 250 20 - 40Half chicken 400-500geach1 220 - 2

Seite 12 - 9.3 Circulated Cooking

CONTENTS1. SAFETY INFORMATION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32. SAFETY

Seite 13 - Baking on one oven level

Type of meat QuantityShelf posi-tionTemperature°CTime min.Porkknuckle(precooked)750 g -1 kg 1 150 - 170 90 - 120VealType of meat Quantity Shelf posi-t

Seite 14 - Multileveled Baking

Grilling Food typesfor grillingShelf posi-tionTemperature °CGrilling time in min.1st side 2nd sideRoast beef,medium2 210 - 230 30 - 40 30 - 40Filet of

Seite 15 - ENGLISH 15

Soft fruitPreserveTemperature in°CCooking time un-til simmering inmin.Continue to cookat 100°C in mis.Strawberries,blueberries, rasp-berries, ripegoos

Seite 16

DishDefrostingtime in min.Further defrost-ing time in min.CommentCream, 2 x 200 g 80 - 100 10 - 15Cream can also bewhipped when stillslightly frozen i

Seite 17 - 9.5 Roasting

212.Pull the rear end of the shelf sup-port away from the side wall and re-move it.Installing the shelf supportsInstall the shelf supports in the oppo

Seite 18

Removing and cleaning the door glassesB1.Hold the door trim (B) on the topedge of the door at the two sidesand push inwards to release the clipseal.2.

Seite 19 - Pre-heat the oven

Inserting the drawer1.Set the drawer on the support rails.Make sure that the catches engagecorrectly into the rails.2.Lower the drawer until it is hor

Seite 20 - 9.8 Grilling

AABMinimum distancesDimen-sionmmA 2B 68512.3 LevellingUse small feet on the bottom of appli-ance to set the appliance top surfacelevel with other surf

Seite 21 - 9.9 Preserving

1249 mm77 mm12.5 Electrical installationThe manufacturer is not responsi-ble if you do not follow the safetyprecautions from the chapter"Safety i

Seite 22 - 9.10 Defrosting

INHALT1. SICHERHEITSINFORMATIONEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 302. SICHERHEITSHINWEIS

Seite 23 - 10. OVEN - CARE AND CLEANING

1. SAFETY INFORMATIONBefore the installation and use of the appliance, careful-ly read the supplied instructions. The manufacturer isnot responsible i

Seite 24 - 10.3 Oven glass panels

1. SICHERHEITSINFORMATIONENLesen Sie vor der Montage und Verwendung des Ge-räts sorgfältig die mitgelieferte Anleitung. Der Herstel-ler haftet nicht f

Seite 25 - 10.5 Removing the drawer

• Kochen mit Fett oder Öl auf einem unbeaufsichtigtenKochfeld ist gefährlich und kann zu einem Brand füh-ren.• Versuchen Sie nicht einen Brand mit Was

Seite 26 - 12. INSTALLATION

• Seien Sie beim Umsetzen des Gerätsvorsichtig, denn es ist schwer. TragenSie stets Sicherheitshandschuhe.• Ziehen Sie das Gerät nicht am Türgriff.• D

Seite 27 - 12.4 Anti-tilt protection

• Bedienen Sie das Gerät nicht mitfeuchten oder nassen Händen oderwenn es mit Wasser in Kontakt ge-kommen ist.• Üben Sie keinen Druck auf die geö-ffne

Seite 28 - 13. ENVIRONMENT CONCERNS

2.3 Reinigung und PflegeWARNUNG!Risiko von Verletzungen, Brandoder Beschädigungen am Gerät.• Schalten Sie vor Reinigungsarbeitenimmer das Gerät aus un

Seite 29 - KUNDENDIENST UND -BETREUUNG

3.2 Kochfeldanordnung2210 mm5180 mm145 mm145 mm1 3461Kochzone 1200 W2Dampfauslass3Kochzone 1800 W4Kochzone 1200 W5Restwärmeanzeige6Kochzone 2300 W3.3

Seite 30 - 1.2 Allgemeine Sicherheit

5.1 KochstufeKnopf FunktionWarmhalten0 Position Aus1-9 Kochstufen(1 - niedrigste Kochstufe, 9- höchste Kochstufe)1.Drehen Sie den Knopf auf die ge-wün

Seite 31 - SICHERHEITSHINWEISE

KochstufeVerwendung: Zeit Tipps3-4 Dünsten von Gemüse, Fisch,Fleisch20 -45 Min.Einige Esslöffel Flüssigkeithinzugeben4-5 Dampfgaren von Kartoffeln 20

Seite 32 - 2.2 Gebrauch

dem Abschalten des Geräts läuft dasKühlgebläse weiter, bis das Gerät abge-kühlt ist.8.2 Ein- und Ausschalten desGeräts1.Drehen Sie den Backofen-Einste

Seite 33 - DEUTSCH 33

8.4 Einsetzen des BackofenzubehörsDie Brat- und Fettpfanne und derRost haben Seitenränder. Durchdie Seitenränder und die Formder Führungsstäbe wird da

Seite 34 - 3. GERÄTEBESCHREIBUNG

• Never try to extinguish a fire with water, but switch offthe appliance and then cover flame e.g. with a lid or afire blanket.• Do not store items on

Seite 35 - 4.2 Vorheizen

terschiede gleichen sich während desBackvorgangs aus.9.2 Tipps zum BackenBackergebnis Mögliche Ursache AbhilfeDer Kuchen ist untennicht ausreichend ge

Seite 36

Backware Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Sandkuchen/Früchtekuchen1 - 2 140 - 160 50 - 90Fatless spongecake3150 - 160 1)25 - 40Tortenboden -

Seite 37 - 8.1 Kühlgebläse

Tabelle für Aufläufe und GratinsSpeise Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Überbackene Ba-guettes1160 - 170 1)15 - 30Gefülltes Gemüse 1 160 - 1

Seite 38 - 8.3 Backofenfunktionen

Backware Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Fatless spongecake3170 1)25 - 40Tortenboden -Mürbeteig2190 - 210 1)10 - 25Tortenboden -Rührteig2 1

Seite 39 - 9.1 Backen

Backware Einschubebene Temperatur in °C Zeit in Min.Pizza (mit viel Be-lag) 2)1 - 2190 - 210 1)30 - 50Pizza (dünner Bo-den)1 - 2220 - 250 1)15 - 25Ung

Seite 40 - 9.3 Heißluft

9.5 BratenBratgeschirr• Benutzen Sie zum Braten hitzebestän-diges Geschirr. (Beachten Sie die An-gaben des Herstellers.)• Große Bratenstücke können di

Seite 41 - DEUTSCH 41

LammfleischFleischart MengeEinschubebe-neTemperaturin °CZeit in Min.Lammkeule,Lammbraten1 - 1,5 kg 1 210 - 220 90 - 120Lammrücken 1 - 1,5 kg 1 210 - 2

Seite 42 - Backen auf mehreren Ebenen

9.7 Braten mit Heißluft Grillen RindfleischFleischart MengeEinschub-ebeneTemperaturin °CZeit (Min.)Roastbeefoder Filet:Englischje cm Höhe 1190 - 200 1

Seite 43 - DEUTSCH 43

GeflügelFleischart Menge Einschubebe-neTemperaturin °CZeit (Min.)Geflügelteile je 200 - 250 g 1 200 - 220 30 - 50Hähnchen-hälfteje 400 - 500 g 1 190 -

Seite 44

Grillen GrillgutEinschub-ebeneTemperatur in °CGrillzeit in MinutenErste Seite Zweite SeiteBurgers 4max 1)9 - 15 8 - 13Schweinefilet 4 max 10 - 12 6 -

Seite 45 - 9.5 Braten

WARNING!Make sure to install a stabilizingmeans in order to prevent tip-ping of the appliance. Refer toInstallation chapter.Electrical connectionWARNI

Seite 46 - Backofen vorheizen

GemüseEinkochen Temperatur in °CEinkochen bisPerlbeginn inMin.Weiter kochenbei 100 °C inMin.Karotten 1)160 - 170 50 - 60 5 - 10Gurken 160 - 170 50 - 6

Seite 47

entfernen und es kann nichts einbren-nen.• Entfernen Sie hartnäckige Verschmut-zungen mit einem speziellen Back-ofenreiniger.• Reinigen Sie alle Zubeh

Seite 48 - 9.8 Grillen

WARNUNG!Zur Reinigung der Glastür müs-sen die Glasscheiben vorher ab-gekühlt sein. Es besteht die Ge-fahr, dass die Glasscheiben bre-chen.WARNUNG!Wenn

Seite 49 - 9.9 Einkochen

2.Ziehen Sie die Türabdeckung nachvorn, um sie abzunehmen.3.Fassen Sie die Türgläser nacheinan-der am oberen Rand an. Ziehen Siesie nach oben aus der

Seite 50 - 9.10 Auftauen

11. WAS TUN, WENN …WARNUNG!Siehe Sicherheitshinweise.Problem Mögliche Ursache AbhilfeDie Restwärmeanzeigeleuchtet nicht auf.Die Kochzone ist nichtheiß

Seite 51 - 10.2 Reinigen der Backofentür

MindestabständeAbmes-sungenmmA 2B 68512.3 AusrichtenRichten Sie das Gerät mit den unten an-gebrachten Schraubfüßen so aus, dasssich die Oberfläche des

Seite 52 - 10.3 Backofenglasscheiben

1249 mm77 mm12.5 ElektroinstallationDer Hersteller haftet nicht fürSchäden, die aufgrund der Nicht-beachtung der Sicherheitsvor-kehrungen des Kapitels

Seite 56 - 13. UMWELTTIPPS

• The vapours that very hot oil releasescan cause spontaneous combustion.• Used oil, that can contain food rem-nants, can cause fire at a lower tem-pe

Seite 57 - DEUTSCH 57

www.aeg.com/shop892957200-A-422012

Seite 58

2.5 DisposalWARNING!Risk of injury or suffocation.• Disconnect the appliance from themains supply.• Cut off the mains cable and discard it.• Remove th

Seite 59 - DEUTSCH 59

4. BEFORE FIRST USEWARNING!Refer to the Safety chapters.4.1 Initial Cleaning• Remove all accessories and removableshelf supports (if applicable).• Cle

Seite 60 - 892957200-A-422012

6.2 Energy saving• If it is possible, always put thelids on the cookware.• Put cookware on a cookingzone before you start it.• Deactivate the cooking

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare