BP8715001BP8615001EN User manual 2DE Benutzerinformation 34
6. DAILY USEWARNING!Refer to the Safety chapters.6.1 Navigating the menusOperation of the menus:1.Activate the appliance.2.Press or to select the
Sym-bolSubmenu DescriptionBuzzer VolumeAdjusts the volume of press-tonesand signals by degrees.Key TonesActivates and deactivates the toneof the touch
Heating function ApplicationKeep Warm To keep food warm.Defrost To defrost frozen food.Bottom Heat To bake cakes with crispy or crusty bot-toms and to
6.7 Residual heatWhen you deactivate the appliance, thedisplay shows the residual heat. You canuse the heat to keep the food warm.6.8 Energy savingThe
•With Duration and EndTime you must set theheating function and the tem-perature first. Then you can setthe clock function. The appli-ance deactivat
Activating the function:1.Activate the appliance.2.Select Assisted Cooking . Press OKto confirm.3.Select the category and dish. PressOK to confirm.4.S
sounds. The appliance deactivatesautomatically.Touch a sensor field to stop the sig-nal.9.Remove the core temperature sen-sor plug from the socket . R
10. ADDITIONAL FUNCTIONS10.1 Favourite ProgrammemenuYou can save your favourite settings, likeduration, temperature or heating func-tion. They are ava
Activating the function:1.Activate the appliance.2.Set the heating function.3.Press again and again until thedisplay shows Duration .4.Set the time.
appliance when you open the appli-ance door while cooking. To decreasethe condensation, operate the appli-ance for 10 minutes before cooking.• Clean t
CONTENTS1. SAFETY INFORMATION . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32. SAFETY
TYPE OFDISHConventionalCookingTrue Fan Cook-ingCookingtime [min]NotesShelf po-sitionTemp[°C]Shelf po-sitionTemp[°C]Spongecake2 170 2 160 50 - 60 In a
TYPE OFDISHConventionalCookingTrue Fan Cook-ingCookingtime [min]NotesShelf po-sitionTemp[°C]Shelf po-sitionTemp[°C]Rich fruitcake1 160 2 150 110 - 120
TYPE OFDISHConventionalCookingTrue Fan Cook-ingCookingtime [min]NotesShelf po-sitionTemp[°C]Shelf po-sitionTemp[°C]Cannelloni 2 180 -1902 180 -19025 -
FISHTYPE OFDISHConventionalCookingTrue Fan Cook-ingCookingtime [min]NotesShelf po-sitionTemp [°C]Shelf po-sitionTemp[°C]Trout / Seabream2 190 2 175 40
TYPE OF DISH QuantityShelf posi-tionTemperature[°C]Time [min]Roast beef or fil-let, well doneper cm ofthickness1170 - 180 1)8 - 101) Preheat the oven.
TYPE OFDISHQuantity Shelf posi-tionTemperature[°C]Time [min]Turkey 4 - 6 kg 1 140 - 160 150 - 240Fish (steamed)TYPE OFDISHQuantity Shelf posi-tionTemp
TYPE OFDISH[g]Defrostingtime [min]Further de-frosting time[min]NotesGateau 1400 60 60 -11.9 PreservingSoft fruitPRESERVE Temperature [°C]Cooking time
TYPE OFDISHShelf positionTemperature[°C]Time [hr]1 level 2 levelsMushrooms 3 1/4 50 - 60 6 - 8Herbs 3 1/4 40 - 50 2 - 3FRUITTYPE OFDISHShelf positionT
agents, sharp-edged objects or a dish-washer. It can destroy nonstick coat-ing.Stainless steel or aluminium ap-pliances:Clean the oven door with a wet
The cleaning procedure cannot start:• If you do not remove the shelf supportrunners or telescopic shelf runners (ifpresent).• If you do not close the
1. SAFETY INFORMATIONBefore the installation and use of the appliance, careful-ly read the supplied instructions. The manufacturer isnot responsible i
Removing the oven door and the glass panelsA1.Press the buttons at the sides of thedoor trim (A) on the upper cover andpull it upwards to remove it.B2
13. WHAT TO DO IF…WARNING!Refer to the Safety chapters.Problem Possible cause RemedyThe appliance doesnot heat up.The appliance is deactiva-ted.Activa
14. INSTALLATIONWARNING!Refer to the Safety chapters.14.1 Building In573594558955854820min. 55020590min. 560min. 550min. 5606002014.2 Securing the app
Total powerSection of the ca-blemaximum 3680W3 x 1.5 mm²The earth cord (green / yellow cable)must be 2 cm longer than phase andneutral cables (blue an
INHALT1. SICHERHEITSINFORMATIONEN . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 352. SICHERHEITSHINWEIS
1. SICHERHEITSINFORMATIONENLesen Sie vor der Montage und Verwendung des Ge-räts sorgfältig die mitgelieferte Anleitung. Der Herstel-ler haftet nicht f
innern. Verwenden Sie zum Anfassen des Zubehörsund der Töpfe wärmeisolierende Handschuhe.• Benutzen Sie zum Reinigen des Geräts keinenDampfreiniger.•
• Seien Sie beim Umsetzen des Gerätsvorsichtig, denn es ist schwer. TragenSie stets Sicherheitshandschuhe.• Ziehen Sie das Gerät nicht am Türgriff.• D
Alkohol enthalten, kann ein Alkohol-Luftgemisch entstehen.• Achten Sie beim Öffnen der Tür da-rauf, dass keine Funken oder offenenFlammen in das Gerät
– Sorgen Sie während des ersten Ge-brauchs bei Verwendung derHöchsttemperatur für eine gute Be-lüftung.– Halten Sie während und nach derpyrolytischen
• Do not use harsh abrasive cleaners or sharp metalscrapers to clean the glass door since they canscratch the surface, which may result in shattering
Zum Backen und Braten oder zumAuffangen von austretendem Fett.• TeleskopauszügeFür Roste und Backbleche.• KT SensorZum Messen des Garzustands.4. VOR D
Bedienen Sie das Gerät über die Sensorfelder.NummerSensor-feldFunktion Kommentar1—Display Anzeige der aktuellen Geräteeinstel-lungen.2Ein/Aus Ein- und
DisplayADEB CA)OfenfunktionB)TageszeitC)Aufheiz-AnzeigeD)TemperaturE)Funktionen Dauer und EndeWeitere Anzeigen auf dem DisplaySymbol FunktionKurzzeit-
6.2 Überblick über die MenüsHauptmenüSym-bolMenüpunkt AnwendungKoch-AssistentListe mit automatischen Garpro-grammen.Ofenfunktionen Liste der Ofenfunkt
Sym-bolUntermenü BeschreibungAlarmsignaleEin- und Ausschalten der Alarm-signale.ReinigungsassistentFührt Sie durch den Reinigungs-prozess.Erinnerungsf
Ofenfunktion AnwendungUnterhitze Zum Backen von Kuchen mit krossen Bö-den und zum Einkochen von Lebensmit-teln.Feuchte Heißluft Zum energiesparenden B
6.7 RestwärmeDas Display zeigt die Restwärme an, so-bald Sie das Gerät ausschalten. Sie kön-nen die Restwärme zum Warmhalten derSpeisen benutzen.6.8 E
und das entsprechende Symbol an-zeigt werden.3.Drücken Sie oder , um diegewünschte Zeit einzustellen. MitOK bestätigen.Nach Ablauf der Zeit ertönt
8. AUTOMATIKPROGRAMME8.1 Koch-Assistent mitRezeptautomatikDas Gerät stellt eine Reihe von Rezeptenzur Verfügung, die Sie verwenden kön-nen. Die Rezept
Im Display wird das Symbol für denKT Sensor angezeigt.4.Drücken Sie innerhalb von wenigerals 5 Sekunden oder , um dieKerntemperatur einzustellen.5.
• Do not use multi-plug adapters andextension cables.• Make sure not to cause damage to themains plug and to the mains cable.Contact the Service or an
°C2.Setzen Sie den Kombirost auf dieAuszüge, und schieben Sie diesevorsichtig in das Gerät.Achten Sie darauf, die Auszügeganz in das Gerät zu schieben
Drücken Sie , um direkt zu Bevorzug-tes Programm zu gelangen.10.2 TastensperreDie Tastensperre verhindert ein verse-hentliches Verstellen der Ofenfu
Die Abschaltautomatik funktio-niert bei allen Ofenfunktionenaußer Backofenbeleuchtung ,Dauer , Ende und KT Sensor.10.6 KühlventilatorWenn das Gerät in
11.4 GarzeitenDie Garzeiten hängen von der Art desGarguts, seiner Konsistenz und der Men-ge ab.Achten Sie beim Garen anfangs immerauf das Gargut. Find
GERICHTOber-/UnterhitzeHeißluft mitRingheizkörperGarzeit[Min.]Anmerkun-genEinschub-ebeneTem-pera-tur[°C]Einschub-ebeneTempe-ratur[°C]Kleine Ku-chen –
1) Backofen 10 Minuten vorheizen.BROT UND PIZZAGERICHTOber-/Unterhit-zeHeißluft mitRingheizkörperGarzeit[Min.]Anmerkun-genEinschub-ebeneTem-pera-tur[°
FLEISCHGERICHTOber-/Unterhit-zeHeißluft mitRingheizkörperGarzeit[Min.]Anmerkun-genEinschub-ebeneTem-pera-tur[°C]Einschub-ebeneTem-pera-tur[°C]Rindflei
GERICHTOber-/Unterhit-zeHeißluft mitRingheizkörperGarzeit[Min.]Anmerkun-genEinschub-ebeneTem-pera-tur[°C]Einschub-ebeneTem-pera-tur[°C]Thunfisch/Lachs
1) Backofen vorheizen.SchweinefleischGERICHT MengeEinschub-ebeneTemperatur[°C]Dauer [min.]Schulter, Na-cken, Schinken-stück1-1,5 kg 1 160-180 90-120Ko
Fisch, gedünstetGERICHT Menge Einschubebe-neTemperatur[°C]Dauer [min.]Fisch, ganz 1-1,5 kg 1 210-220 40-60Feuchte HeißluftLebensmittel Einschub-ebeneT
• Before maintenance, deactivate theappliance and disconnect the mainsplug from the mains socket.• Make sure the appliance is cold. Thereis the risk t
11.9 EinkochenBeerenobstEINKOCHEN Temperatur [°C]Einkochen bisPerlbeginn [Min.]Weiteres Einko-chen bei 100 °C[Min.]Erdbeeren, Blau-beeren, Himbee-ren,
OBSTGERICHTEinschubebeneTemperatur[°C]Dauer [Std]1 Ebene 2 EbenenPflaumen 3 1/4 60 - 70 8 - 10Aprikosen 3 1/4 60 - 70 8 - 10Apfelscheiben 3 1/4 60 - 7
Geräte mit Edelstahl- oder Alu-miniumfront:Reinigen Sie die Backofentür nurmit einem nassen Schwamm undtrocknen Sie sie mit einem wei-chen Tuch ab.Ver
Die Reinigung kann in folgendenFällen nicht gestartet werden:• Wenn Sie die Einhängegitter oder dieAuszüge (sofern vorhanden) nicht ent-fernen.• Wenn
Abnehmen der Backofentür und Herausnehmen derGlasscheibenA1.Drücken Sie die Tasten an beidenSeiten der Türabdeckung (A) an deroberen Abdeckung, und zi
13. WAS TUN, WENN …WARNUNG!Siehe Sicherheitshinweise.Problem Mögliche Ursache AbhilfeDas Gerät heiztnicht.Das Gerät ist ausgeschaltet. Schalten Sie da
14. MONTAGEWARNUNG!Siehe Sicherheitshinweise.14.1 Einbau573594558955854820min. 55020590min. 560min. 550min. 5606002014.2 Befestigung des Gerätsim Möbe
Gesamtleis-tungKabelquerschnittmaximal 2300W3 x 1 mm²maximal 3680W3 x 1,5 mm²Die Erdleitung (gelb/grünes Kabel) muss2 cm länger sein als die Phasenlei
www.aeg.com/shop397288202-A-202013
• Remove the door catch to preventchildren and pets to get closed in theappliance.3. PRODUCT DESCRIPTION78565412314321Electronic programmer2Socket for
5. CONTROL PANELElectronic programmer1110987654321Use the sensor fields to operate the applianceNumberSensorfieldFunction Comment1—Display Shows the c
NumberSensorfieldFunction Comment10Time and addi-tional functionsTo set different functions. When aheating function operates, touch thesensor field to
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